Årets Gulduggla 2020 (Djurvårdare): Anna Johansson!

Personer som utmärkt sig lite extra under året! Personer ur följande personalkategorier har nominerats till priset: Djursjukskötare, Djurvårdare, Veterinär, Rehab, Laboratoriepersonal, Administratör. Vinnarna får förutom det ärofulla priset, Guldugglan, gå valfritt program på nästkommande VeTA-dagar.

dela

Guldugglan – branschens förnämliga utmärkelse!

Vetabolaget uppmärksammar duktiga medarbetare i branschen som får kollegor att växa och verksamheter att utvecklas genom att de delar med sig av sin kunskap.


Årets djurvårdare: Anna Johansson!

Anna Johansson

Motivering:

Djurvårdaren som gör allt och lite till för våra patienter. Anna är en arbetsam person med extrem passion för våra patienter! Bästa djurvårdare!

Arbetsplats: Blå Stjärnans Djursjukhus, Göteborg


Personer som utmärkt sig lite extra under året!

Personer ur följande personalkategorier har nominerats till priset: Djursjukskötare, Djurvårdare, Veterinär, Rehab, Laboratoriepersonal, Administratör.

Vinnarna får förutom det ärofulla priset, Guldugglan, gå valfritt program på nästkommande VeTA-dagar.

vetabolaget logo

Vi erbjuder kurser till dig inom djursjukvården så att du ska få den kompetens du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Vårt mål är att du som personal får möjlighet att vidareutveckla din kompetens och tillgodogöra dig ny kunskap. Flera av våra kurser är godkända av Jordbruksverket och Sveriges Veterinärförbund!

Industrigatan 1C, 734 30 Hallstahammar

info@vetabolaget.se

© 2020 Veta Bolaget AB. All rights reserved.