Årets Gulduggla 2020 (Laboratoriepersonal): Mariana Cigut!

Guldugglan – branschens förnämliga utmärkelse!

Vetabolaget uppmärksammar duktiga medarbetare i branschen som får kollegor att växa och verksamheter att utvecklas genom att de delar med sig av sin kunskap.


Årets laboratoriepersonal: Mariana Cigut!

Mariana Cigut

Motivering:

Mariana har ett stort engagemang i sin yrkesroll. Är med i styrgruppen för nationella BMA-gruppen. Arbetar för att göra yrkeskategorin känd inom veterinärmedicin. Inspirerar oss andra att fördjupa oss i olika områden. Arbetar för att driva och utveckla vårt lab för att kunna fortsätta att vara ett av de ledande i landet. Senaste utmaningen var att försöka bli Evidensia ambassadör för att både kunna dela med sig av och ta emot kunskap från andra.

Arbetsplats: Evidensia Specialistdjursjukhuset, Helsingborg


Personer som utmärkt sig lite extra under året!

Personer ur följande personalkategorier har nominerats till priset: Djursjukskötare, Djurvårdare, Veterinär, Rehab, Laboratoriepersonal, Administratör.

Vinnarna får förutom det ärofulla priset, Guldugglan, gå valfritt program på nästkommande VeTA-dagar.

Anette Graf

Dela inlägg

vetabolaget logo

Vi erbjuder kurser till dig inom djursjukvården så att du ska få den kompetens du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Vårt mål är att du som personal får möjlighet att vidareutveckla din kompetens och tillgodogöra dig ny kunskap. Flera av våra kurser är godkända av Jordbruksverket och Sveriges Veterinärförbund!

Industrigatan 1C, 734 30 Hallstahammar

info@vetabolaget.se

© 2020 Veta Bolaget AB. All rights reserved.