Årets Gulduggla 2020 (Veterinär): Inger Kjellander!

Post image

Guldugglan – branschens förnämliga utmärkelse!

Vetabolaget uppmärksammar duktiga medarbetare i branschen som får kollegor att växa och verksamheter att utvecklas genom att de delar med sig av sin kunskap.


Årets veterinär: Inger Kjellander!

Inger Kjellander

Motivering:

Inger är en fantastisk kunskapsförmedlare och sprider energi och utveckling på alla plan. Hon har alltid tid för en fråga! Hon lyfter och motiverar kollegor till mer lärande, både på vår arbetsplats Hälsinge smådjursklinik, men även de kollegor hon möter ute på andra kliniker där hon arbetar som ögonkonsult.


Förutom att vara en klippa veterinärmedicinskt är hon mycket kunnig inom andra områden såsom implementering av nytt journalsystem och utveckling av dess funktioner. Inger är den som får kliniken att ”rulla”, men är även den som får andra att börja ”rulla” i sin utveckling!

Arbetsplats: Hälsinge Smådjursklinik


Personer som utmärkt sig lite extra under året!

Personer ur följande personalkategorier har nominerats till priset: Djursjukskötare, Djurvårdare, Veterinär, Rehab, Laboratoriepersonal, Administratör.

Vinnarna får förutom det ärofulla priset, Guldugglan, gå valfritt program på nästkommande VeTA-dagar.

Anette Graf

Anette Graf

Dela inlägg

vetabolaget logo

Vi erbjuder kurser till dig inom djursjukvården så att du ska få den kompetens du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Vårt mål är att du som personal får möjlighet att vidareutveckla din kompetens och tillgodogöra dig ny kunskap. Flera av våra kurser är godkända av Jordbruksverket och Sveriges Veterinärförbund!

Industrigatan 1C, 734 30 Hallstahammar

info@vetabolaget.se

© 2020 Veta Bolaget AB. All rights reserved.