fbpx

Guldugglan

Guldugglan – branschens förnämliga utmärkelse!

Nu är nomineringstiden över. Vi hoppas att du deltar vid banketten på VeTAdagarna där vi hyllar 2024 års pristagare.

Här ser ni 2023 års pristagare.
Här kan du också se tidigare års pristagare.

åRETS Veterinär 2023

Adam Glovéus

ADAM GLOVÉUS

Han är engagerad, mycket duktig och har förmåga att både lyssna in oss andra men även stå trygg i sina egna beslut. En grymt bra veterinär helt enkelt!

Mycket duktig och kompetent som bemöter kollegor och djurägare med öppenhet och värme. Är en person som ställer upp och har alltid svar på dina frågor. Väl engagerad i sitt yrke och alltid vill utvecklas vidare och tackar aldrig nej till en utmaning.

Årets ledare 2023

Jenny Eriksson

JENNY ERIKSSON

Hon ser var behovet är och hjälper till. Hon är mån om sina medarbetare och man känner sig uppskattad på sin arbetsplats. Man vet vad som förväntas av sig. Hon lyssnar på kritik och försöker att komma med lösningar på olika problem.

Man möter alltid henne med ett leende på läpparna. Hon kan både leverera positiv samt negativ kritik på ett bra sätt.

Årets djurvårdare 2023

Josefin Winther

JOSEFIN WINTHER

Hon har under sin tid inne på sterilen och operationsavdelning skapat rutiner och manualer som gör att vem som helst kan packa ett operations set. Hon gör det men entusiasm, glädje och har ett stort intresse för att sterilen skall utvecklas och hålla hög standard. Med samma glädje delar hon med sig av sina kunskaper och ställer upp där det behövs.

Hon har ett stort intresse att lära sig mer och få andra att utvecklas. Det finns ingen som kan sprida sådan glädje runt sig och lyfta sin avdelning som hon. Hon har alltid ett leende och en vits på lager. Hon om någon är värd en GULD UGGLA.

Årets administratör 2023

MAYLA SJÖHOLM

Mayla är en glädjespridare och spindeln i nätet hos oss, honhar ett imponerande lösningsfokus. Hon kan hantera svåra kundsamtal samtidigt som hon har både kunden och medarbetarnas bästa i åtanke, vilket skapar trygghet för både kollegor och kunder. Mayla sprider god stämning och energi.

En självklar och värdig kandidat till årets Gulduggla tycker kollegorna!

Årets medarbetare 2023

Per Bransell

PER BRANSELL

En veterinär som har hjärtat på rätt plats och som alltid ställer upp för både djurägare och kollegor! En person som verkligen brinner för sitt yrke och som kan offra sina lediga dagar med att akut åka in till kliniken för att hjälpa sina patienter. Du håller dig alltid lugn, är alltid hjälpsam, är väldigt kunnig och är så snabb samtidigt!

En veterinär av unikt slag, du betyder mycket både för oss kollegor och många djurägare!

Årets djursjukskötare 2023

SARA POSSERUD

Hon är en klippa och ett lugn på akutmottagningen, vilket gör att såväl kollegor som djurägare känner sig tryggare i hennes närvaro. Hon är erfaren och duktig på ett professionellt sätt engagera och delge kunskap till nya kollegor även i akuta situationer. Hon ställer alltid upp för sina kollegor och framför
allt för djuren. Det en ynnest att få ha en kollega som denna.

Varje akutmottagning behöver en Posserud!

Årets arbetsplats 2023

Awake

AWAKE

Under snart två år har AWAKE haft öppet när andra kliniker har stängt ner. Kvällar, nätter, högtider och helger. Anledningen till att detta är möjligt är att personalen trivs på sin arbetsplats och ställer upp för varandra och ställer upp för verksamheten. AWAKE är en verksamhet som ägs av personalen, inte har några mellanchefer, låter medarbetare välja vilken utrustning som ska köpas, in, lägger sina egna scheman och hela tiden strävar efter driva hela djursjukvårdsbranschen framåt.

Det är en värdig vinnare i årets Gulduggla!