fbpx
Fler friska hundar och katter med Agrias nya tjänst Agria Extra
Agria

Artikelns Datum

För alla våra älskade hundar och katter är ingen försäkring bra nog. Därför finns Agria Extra. En tjänst med rådgivning dygnet runt, hjälp att boka veterinär, en digital hälsokoll och mycket mer. Och om olyckan är framme så ingår givetvis vår bästa veterinärvårdsförsäkring.

Rådgivning dygnet runt och hjälp att boka veterinär
När hunden eller katten visar symtom på att något inte står rätt till är det naturligt att bli orolig som djurägare. Därför har vi byggt in kostnadsfri sjukvårdsrådgivning och vårdkoordinering i den nya tjänsten Agria Hundras Extra och Agria Katt Extra. Agriakunder kan ringa våra legitimerade veterinärer eller djursjukskötare med alla frågor som djurägare har – stora som små – dygnet runt, alla dagar på året. När de ringer in till Agria kan vi hjälpa till med en första bedömning av hunden eller katten och ge förslag på hur de ska gå vidare. Djurägaren kan få hjälp med att hitta en klinik som har kompetens att ta hand om den skada eller sjukdom som hunden eller katten har råkat ut för

Hälsofrämjande tjänster
Att hålla en hund eller katt frisk handlar lika mycket om långsiktig omvårdnad som att förebygga akuta skador. Därför erbjuder vi dig som har Agria Hundras Extra och Agria Katt Extra olika hälsofrämjande tjänster under försäkringsåret.

Agria Extra i korthet:

  • Du får rådgivning dygnet runt om du blir orolig för din hund eller katt
  • Agria hjälper dig att boka besök hos veterinär om det behövs
  • Du får hälsofrämjande tjänster som till exempel årlig digital, hälsokoll och för hundar en kostnadsfri vaccination mot kennelhosta.
  • Du kan gå digitala kurser för att lära dig mer om din hund eller katt och sänka kostnaden för din försäkring
  • Dessutom ingår såklart en riktigt bra veterinärvårdsförsäkring


Läs mer på agria.se

Fler artiklar